Wij verwelkomen u maar al te graag als Vriend van Cinebergen onder het motto:
Als u ons niet in de kou laat staan, zetten wij u graag in het donker!

Stichting Filmtheater Cinebergen is al meer dan twintig jaar een dynamische culturele vrijwilligersorganisatie met een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie. Wat op 22 november 1996 begon met een zaal vol rieten stoelen en één voorstelling in de week is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend filmtheater, dagelijks geopend, met een fantastische filmprojectie en ruim 25.000 bezoekers per jaar. Cinebergen vertoont het beste dat de wereldcinema te bieden heeft en besteedt volop aandacht aan klassiekers, jeugdfilms en documentaires. Een ieder kan daarin wel iets van zijn gading vinden, omdat zowel experiment, artisticiteit als entertainment door ons gekoesterd worden. Ook moeten films steeds vaker worden geprolongeerd. Ons streven naar een kleine tweede zaal blijft daarom onverminderd van kracht. Daarnaast zijn we op educatief vlak werkzaam binnen Cinebergen Educatief. We willen immers niet alleen passief de hartstocht voor film stimuleren.

Ook in de komende jaren is ons er alles aan gelegen om deze activiteiten te kunnen blijven voortzetten en u te verblijden met een schitterend aanbod. Die ambitie kunnen we alleen waar maken met de steun van u en vele anderen die ons theater een warm hart toedragen. Uw vriendschap is dan ook van grote waarde.

Vriend
Voor minimaal € 35,- per jaar bent u Vriend en ontvangt u als dank:

  • voor één persoon een korting van € 1,- per voorstelling
  • het maandelijkse programmablad thuisgestuurd

Vriend+
Voor minimaal € 50,- per jaar bent u Vriend+ en ontvangt u als dank:

  • voor twee personen een korting van € 1,- per voorstelling
  • het maandelijkse programmablad thuisgestuurd

ANBI
Stichting Cinebergen heeft de culturele ANBI-status. Dit wil zeggen dat de stichting door de Belastingdienst is aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’. Giften aan Stichting Cinebergen zijn daardoor fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie over deze regeling kunt u contact opnemen via: info@cinebergen.nl.

Aanmelden
U kunt u als Vriend of Vriend+ aanmelden via: vrienden@cinebergen.nl. De vriendenkorting wordt gekoppeld aan uw emailadres. Graag ontvangen wij van u daarom uw emailadres waarmee u in de toekomst toegangskaarten gaat reserveren met daarbij de vermelding van uw voor- en achternaam en adres. Pas als we deze gegevens hebben kunnen we in onze administratie een koppeling maken tussen u en de aan u toekomende korting.

 

alt