In verband met het Corona protocol hebben wij diverse maatregelen moeten doorvoeren die deels of geheel betrekking hebben of van invloed zijn op onderstaande afspraak/afspraken en deze voor nu overrulen. Lees daarom eerst hier. Excuses voor het ongemak.

Toegangskaarten zijn online te koop via onze website, middels iDEAL of Nationale Bioscoopbon. Je toegang tot de voorstelling is dan gegarandeerd. Of je koopt je ticket direkt aan de kassa (bij voorkeur met pin).

Tarieven 
Normaal tarief € 10,00
Vriend / Vriend+ €   9,00
Groepstarief (minimaal 6 kaarten) €   9,00
Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten €   7,00
Cinebergen Filmbon € 10,00

Openingstijden kassa
Vanaf 3 kwartier voor aanvang en tijdens iedere voorstelling.

Reserveren
Online reserveren is niet mogelijk. Wel kunnen kaarten telefonisch gereserveerd worden via reserveerlijn 072 589 63 10. Vanaf een kwartier na aanvang van iedere voorstelling kan er gedurende 30 minuten voor elke verdere voorstelling worden gereserveerd. Voorbeeld: bij de voorstelling van 20:00 uur is de reserveerlijn geopend tussen 20:15 en 20:45 uur. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de desbetreffende voorstelling bij de kassa te zijn opgehaald, daarna vervalt de reservering automatisch.

Cadeaubonnen
Filmtheater Cinebergen accepteert twee soorten cadeaubonnen, de Nationale Bioscoopbon, geldig in alle bioscopen en filmtheaters van Nederland, en de Cinebergen Filmbon, die alleen in te wisselen is bij ons eigen theater.