Beste bezoeker,

Lees hier eerst, alvorens te boeken, onze actuele corona-maatregelen.

Op basis van het protocol van de brancheorganisatie en de regels van het RIVM hebben we de nodige maatregelen genomen. Hieronder het overzicht van onze corona-updates en -maatregelen.

Update 29 september 2020
De nieuwe overheidsmaatregelen die met ingang van dinsdag 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan, betekenen dat wij max. 30 toeschouwers mogen toelaten in onze zaal en dat na afloop van de avondvoorstelling ons theatercafé is gesloten. Uiteraard mogen consumpties, zoals je van ons gewend bent, mee de zaal in.

Update 7 augustus 2020
Vanaf heden wordt de bezoeker bij kaartverkoop aan de kassa gevraagd naam en contactgegevens achter te laten i.v.m. de mogelijkheid tot onderzoek naar bronbesmetting door de GGD. Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Update 3 juli 2020
Gelukkig konden we per 1 juli de teugels iets laten vieren. Zo is, met inachtneming van de richtlijnen (1,5 meter en hygiëne), zowel ons terras als theatercafé een uur voor aanvang van iedere voorstelling open en mogen kaarten weer aan de kassa worden gekocht. De toegangskaarten zijn weer zonder inbegrepen consumptie en ook de pauze is in ere hersteld. Dit laatste dan wel uitsluitend tijdens de ochtend- en middagvoorstellingen. De avondvoorstellingen zijn voortaan zonder pauze. Zo is er voor elk wat wils. Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Covid-19 maatregelen

Belangrijk

 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Bij binnenkomst de handen reinigen met desinfecterende gel.
 • Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck uitgevoerd.
 • Volg de aangegeven looproutes.
 • De bezoeker wordt bij kaartverkoop aan de kassa gevraagd naam en contactgegevens achter te laten i.v.m. de mogelijkheid tot onderzoek naar bronbesmetting door de GGD.

Zaal

 • Plaatsing in de zaal op aanwijzing van de zaalmedewerker.
 • Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling, 30 zitplaatsen beschikbaar.

Betalingen

Alle betalingen gaan uitsluitend per pin (voorkeur contactloos).

Openingstijden

 • Ons terras en ons theatercafé zijn, met inachtneming van de 1,5 meter, vanaf 1 uur voor aanvang geopend.
 • De zaal gaat 20 minuten voor aanvang open.

Ter informatie

 • Onze zaal kent een uitstekend ventilatie(afzuig)systeem.
 • Alle contactoppervlakken in zowel entrée, theatercafé, zaal als toiletgroep worden na iedere in- en uitloop gereinigd.

Toegangskaarten

Kaartverkoop online (voorkeur) of aan de kassa van de Zwarte Schuur. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Online boeken kan tot 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling via www.cinebergen.nl.

I.v.m. de vaste indeling in de zaal is uitsluitend een enkele (1 persoon) of een dubbele (2-personen) kaart beschikbaar. Zie hieronder het overzicht. Je zit hiermee of alleen of met z’n 2-en naast elkaar. Ben je met meer, dan zit je automatisch deels uit elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij aan het protocol van 1,5 meter voldoen.

Kaartsoorten 

1 zitplaats 
Enkele plaats (Standaard) € 10,00
Enkele plaats (Vriend/ Vriend+) €   9,00
Enkele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) €   7,00
Dubbele zitplaatsen 
Dubbele plaats (Standaard) € 20,00
Dubbele plaats (Vriend + Standaard) € 19,00
Dubbele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten + Standaard) € 17,00
Dubbele plaats (2x Vriend+) € 18,00
Dubbele plaats (Vriend(+) + Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 16,00
Dubbele plaats (2x Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 14,00

Retourneren gekochte kaarten

Gezien de corona-maatregelen en daarmee het beperkt aantal zitplaatsen verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via kassa@cinebergen.nl o.v.v.

 • het transactienummer dat op het e-ticket staat.
 • het aantal te annuleren kaarten.
 • je (IBAN) bankrekeningnummer

Later dan 48 uur voor aanvang ingestuurde verzoeken worden op basis van de reden beoordeeld of deze voor coulance in aanmerking komen. Voor het terugstorten worden € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.