Beste bezoeker,

Lees hier eerst, alvorens te boeken, onze actuele corona-maatregelen.

Op basis van het protocol van de brancheorganisatie en de regels van het RIVM hebben we de nodige maatregelen genomen. Hieronder het overzicht van onze corona-updates en -maatregelen.

Update 13 april 2021 – Wij zijn gesloten
De huidige overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren wederom iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie eerdaags weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte. En we blijven het zeggen: met de blik vooruit, pas op jezelf en de ander en blijf gezond!

Update 23 maart 2021 – Wij zijn gesloten
De huidige overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren wederom iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie vanaf 21 april weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte. En we blijven het zeggen: met de blik vooruit, pas op jezelf en de ander en blijf gezond!

Update 8 maart 2021 – Wij zijn gesloten
De huidige overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren wederom iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie vanaf 31 maart weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte. En we blijven het zeggen: met de blik vooruit, pas op jezelf en de ander en blijf gezond!

Update 23 februari 2021 – Wij zijn gesloten
De huidige overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren wederom iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie vanaf 15 maart weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte. En we blijven het zeggen: met de blik vooruit, pas op jezelf en de ander en blijf gezond!

Update 2 februari 2021 – Wij zijn gesloten
De huidige overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren wederom iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie vanaf 2 maart weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte. Blijf gezond!

Update 13 januari 2021 – Wij zijn gesloten
De nieuwe overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren nog iets langer gesloten moeten houden. We hopen jullie vanaf 10 februari weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Update 15 december 2020 – Wij zijn gesloten
De nieuwe overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren met ingang van 15 december helaas wederom moeten sluiten. We hopen jullie over 5 weken weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Bezoekers die online kaarten hebben gekocht ontvangen het aankoopbedrag terug op hun rekening. Diegenen die kaarten hebben gekocht aan de kassa verzoeken wij vriendelijk een mail te sturen naar kassa@cinebergen.nl onder vermelding van het transactie- en bankrekeningnummer, zodat wij het bedrag kunnen terugstorten.

Update 1 december 2020
Vanaf 1 december is het verplicht in alle publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit zolang je staand/lopend in beweging bent. Het mondkapje mag af zodra je hebt plaatsgenomen op een toegewezen zitplaats in de zaal. Zo kun je ongestoord genieten van de voorstelling.
Wij blijven zorgen voor een veilige en prettige omgeving waar de 1,5 meter afstand onderdeel van uitmaakt. Wees welkom!
Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Onderaan deze pagina een volledig overzicht.

Update 17 november 2020
De herziene overheidsmaatregelen die donderdag 19 november zijn ingegaan, betekenen dat onze zaal geopend is voor max. 30 toeschouwers. Ons theatercafé en ons terras zijn gesloten. Daarom zijn voorlopig alle voorstellingen zonder pauze. De zaaldeur gaat 20 minuten voor aanvang van de film open. Kom dus niet te vroeg.
Wij volgen verder het huidige advies (eerdaags de verplichting) van de overheid omtrent het dragen van een mondkapje. De overheid adviseert niet-medische mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes zolang hij/zij staand/lopend in beweging is. Het mondkapje mag af wanneer je hebt plaatsgenomen op een toegewezen zitplaats in de zaal. Zo kun je ongestoord genieten van de voorstelling.
Wij blijven zorgen voor een veilige en prettige omgeving waar de 1,5 meter afstand onderdeel van uitmaakt. Wees welkom!
Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Update 4 november 2020 – Wij zijn gesloten
De nieuwe overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren met ingang van vandaag 22:00 uur helaas moeten sluiten. We hopen jullie over 2 weken weer welkom te kunnen heten. Ondertussen houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Bezoekers die online kaarten hebben gekocht ontvangen het aankoopbedrag terug op hun rekening. Diegenen die kaarten hebben gekocht aan de kassa verzoeken wij vriendelijk een mail te sturen naar kassa@cinebergen.nl onder vermelding van het transactie- en bankrekeningnummer, zodat wij het bedrag kunnen terugstorten.

Update 14 oktober 2020
De herziene overheidsmaatregelen die woensdag 14 oktober zijn ingegaan, betekenen dat onze zaal onveranderd geopend blijft voor max. 30 toeschouwers. Ons theatercafé en ons terras zijn gesloten. Daarom zijn voorlopig alle voorstellingen zonder pauze. De zaaldeur gaat 20 minuten voor aanvang van de film open. Kom dus niet te vroeg.
Wij volgen verder het advies (eerdaags de verplichting) van de overheid omtrent het dragen van een mondkapje. De overheid adviseert niet-medische mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes zolang hij/zij staand/lopend in beweging is. Het mondkapje mag af wanneer je hebt plaatsgenomen op een toegewezen zitplaats in de zaal. Zo kun je ongestoord genieten van de voorstelling.
Wij blijven zorgen voor een veilige en prettige omgeving waar de 1,5 meter afstand onderdeel van uitmaakt. Wees welkom!
Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Update 29 september 2020
De nieuwe overheidsmaatregelen die met ingang van dinsdag 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan, betekenen dat wij max. 30 toeschouwers mogen toelaten in onze zaal en dat na afloop van de avondvoorstelling ons theatercafé is gesloten. Uiteraard mogen consumpties, zoals je van ons gewend bent, mee de zaal in.
De overheid adviseert niet-medische mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes, zoals o.a.: “Restaurants, cafés, theaters en concertzalen, met uitzondering van mensen op een zitplaats” (link Rijksoverheid). Dit betekent kortom dat bij binnenkomst en vertrek wordt geadviseerd een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af wanneer je aan een tafeltje zit in het theatercafé of hebt plaatsgenomen op een toegewezen zitplaats in de zaal. Zo kun je ongestoord genieten van de voorstelling.
Wij blijven zorgen voor een veilige en prettige omgeving waar de 1,5 meter afstand onderdeel van uitmaakt. Wees welkom!
Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Update 7 augustus 2020
Vanaf heden wordt de bezoeker bij kaartverkoop aan de kassa gevraagd naam en contactgegevens achter te laten i.v.m. de mogelijkheid tot onderzoek naar bronbesmetting door de GGD. Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Update 3 juli 2020
Gelukkig konden we per 1 juli de teugels iets laten vieren. Zo is, met inachtneming van de richtlijnen (1,5 meter en hygiëne), zowel ons terras als theatercafé een uur voor aanvang van iedere voorstelling open en mogen kaarten weer aan de kassa worden gekocht. De toegangskaarten zijn weer zonder inbegrepen consumptie en ook de pauze is in ere hersteld. Dit laatste dan wel uitsluitend tijdens de ochtend- en middagvoorstellingen. De avondvoorstellingen zijn voortaan zonder pauze. Zo is er voor elk wat wils. Een aantal maatregelen blijft onveranderd. Hieronder een volledig overzicht.

Covid-19 maatregelen

Belangrijk

 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Bij binnenkomst de handen reinigen met desinfecterende gel.
 • Bij binnenkomst wordt een gezondheidscheck uitgevoerd.
 • Volg de aangegeven looproutes.
 • De bezoeker wordt bij kaartverkoop aan de kassa gevraagd naam en contactgegevens achter te laten i.v.m. de mogelijkheid tot onderzoek naar bronbesmetting door de GGD.

Zaal

 • Plaatsing in de zaal op aanwijzing van de zaalmedewerker.
 • Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling, 30 zitplaatsen beschikbaar.

Betalingen

Alle betalingen gaan uitsluitend per pin (voorkeur contactloos).

Openingstijden

 • Ons terras en ons theatercafé zijn op dit moment gesloten. Daarom zijn voorlopig alle voorstellingen zonder pauze.
 • De zaal gaat 20 minuten voor aanvang open. Kom dus niet te vroeg.

Ter informatie

 • Onze zaal kent een uitstekend ventilatie(afzuig)systeem.
 • Alle contactoppervlakken in zowel entrée, theatercafé, zaal als toiletgroep worden na iedere in- en uitloop gereinigd.

Toegangskaarten

Kaartverkoop online (voorkeur) of aan de kassa van de Zwarte Schuur. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Online boeken kan tot 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling via www.cinebergen.nl.

I.v.m. de vaste indeling in de zaal is uitsluitend een enkele (1 persoon) of een dubbele (2-personen) kaart beschikbaar. Zie hieronder het overzicht. Je zit hiermee of alleen of met z’n 2-en naast elkaar. Ben je met meer, dan zit je automatisch deels uit elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij aan het protocol van 1,5 meter voldoen.

Kaartsoorten 

1 zitplaats 
Enkele plaats (Standaard) € 10,00
Enkele plaats (Vriend/ Vriend+) €   9,00
Enkele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) €   7,00
Dubbele zitplaatsen 
Dubbele plaats (Standaard) € 20,00
Dubbele plaats (Vriend + Standaard) € 19,00
Dubbele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten + Standaard) € 17,00
Dubbele plaats (2x Vriend+) € 18,00
Dubbele plaats (Vriend(+) + Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 16,00
Dubbele plaats (2x Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 14,00

Retourneren gekochte kaarten

Gezien de corona-maatregelen en daarmee het beperkt aantal zitplaatsen verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via kassa@cinebergen.nl o.v.v.

 • het transactienummer dat op het e-ticket staat.
 • het aantal te annuleren kaarten.
 • je (IBAN) bankrekeningnummer

Later dan 48 uur voor aanvang ingestuurde verzoeken worden op basis van de reden beoordeeld of deze voor coulance in aanmerking komen. Voor het terugstorten worden € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.