Beste bezoeker,

Wat zijn we blij dat we de deuren van de Zwarte Schuur weer kunnen openen. We hopen dat jij er net zo naar uitkijkt om eindelijk weer een film op het grote doek te kunnen bekijken. Want zo hoort het tenslotte!
Op basis van het protocol van onze branche-organisatie en de regels van het RIVM hebben we de nodige maatregelen genomen om op een veilige en verantwoorde manier weer open te gaan. Uiteraard zullen de dingen daarbij anders gaan dan je van ons gewend bent. Hieronder een overzicht.

Belangrijk: Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze ziekteverschijnselen.

Voorzorgsmaatregelen

In verband met de 1,5 meter afspraak en de hygiënevereisten zijn de volgende maatregelen doorgevoerd:

 • In de zaal zijn van de 100 zitplaatsen er max. 33 beschikbaar. In juni mogen we er hiervan 30 vrijgeven. Een medewerker is aanwezig voor de plaatsaanduiding.
 • Toegangskaarten moeten vooraf online worden geboekt of al eerder aan de kassa zijn gekocht.
 • Het is de bedoeling dat je op tijd, maar niet te vroeg arriveert. Wij mogen onze deur volgens protocol niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling openen.
 • Wij vragen iedere bezoeker bij binnenkomst de handen te reinigen met desinfecterende gel.
 • Voor inloop en uitloop geldt éénrichtingsverkeer via een aangegeven looproute.
 • Ter bescherming is plexiglas rondom de bar en kassa aangebracht.
 • Bij de toegangskaart zit één consumptiebon inbegrepen. Deze consumptie is bij binnenkomst op vertoon van je toegangskaart te bestellen bij de bar.
 • Alle verdere betalingen (zowel bij kassa als bar) gaan uitsluitend per pin (voorkeur contactloos).
 • Om onnodige stromen van bezoekers te voorkomen vertonen we de films zonder pauze.
 • In de zaal zijn de 33 zitplaatsen volgens een vaste indeling verdeeld over uitsluitend 1- en gekoppelde 2-persoonszitplaatsen (huishouden).
 • Bij de toiletgroep is een medewerker aanwezig om het toiletbezoek in goede banen te leiden en alle contactoppervlakken regelmatig te reinigen.
 • Ook worden na iedere in- en uitloop alle contactoppervlakken in zowel entrée, theatercafé, zaal als toiletgroep gereinigd.

Toegangskaarten

De overheid heeft aangegeven dat toegangskaarten vooraf moeten worden geboekt en niet vlak voor een voorstelling aan de kassa mogen worden gekocht. Spontaan naar de film gaan kan vooralsnog helaas dus niet. Online boeken kan tot 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling via www.cinebergen.nl. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

De kassa is uitsluitend tijdens de voorstelling geopend. Dan kunnen kaarten worden gekocht voor alle verder geprogrammeerde films. Tevens kunnen Cinebergen filmbonnen worden ingewisseld voor toegangskaartjes met per bon een bijbetaling van € 2,50 (consumptie).

Er zijn 2 soorten toegangskaarten: een 1-persoons – (1-zitplaats) of 2-persoons toegangskaart (gekoppelde zitplaats, huishouden). Zie hieronder het overzicht. Je zit hiermee of alleen of met z’n 2-en naast elkaar. Ben je met meer, dan zit je automatisch deels uit elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij aan het protocol van 1,5 meter voldoen.

Kaartsoorten

1 zitplaats (incl. consumptie)
Enkele plaats (Standaard) € 12,50
Enkele plaats (Vriend/ Vriend+) € 11,50
Enkele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) €   9,50
Dubbele zitplaatsen (huishouden) (incl. consumptie)
Dubbele plaats (Standaard) € 25,00
Dubbele plaats (Vriend + Standaard) € 24,00
Dubbele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten + Standaard) € 22,00
Dubbele plaats (2x Vriend+) € 23,00
Dubbele plaats (Vriend(+) + Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 21,00
Dubbele plaats (2x Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 19,00

Retourneren gekochte kaarten

Gezien de corona-maatregelen en daarmee het beperkt aantal zitplaatsen verzoeken wij je een annulering ruimschoots van te voren door te geven via kassa@cinebergen.nl o.v.v.

 • het transactienummer dat op het e-ticket staat.
 • het aantal te annuleren kaarten.
 • je (IBAN) bankrekeningnummer

Later dan 48 uur voor aanvang ingestuurde verzoeken worden op basis van de reden beoordeeld of deze voor coulance in aanmerking komen. Voor het terugstorten worden € 1,00 transactiekosten in rekening gebracht.