Beste bezoeker,

Lees hier eerst, alvorens te boeken, onze actuele corona-maatregelen.

Update 14 januari 2022 – Wij zijn gesloten
De nieuwe overheidsmaatregelen betekenen dat onze deuren tot in ieder geval 25 januari 2022 gesloten moeten blijven. Dan volgt een nieuw ‘weegmoment’.

Update 18 december 2021 – Wij zijn gesloten
De nieuwe overheidsmaatregelen betekenen dat we onze deuren van 19 december 2021 tot in ieder geval 15 januari 2022 wederom moeten sluiten. In de tussentijd houden we jullie uiteraard op de hoogte.
Bezoekers die online kaarten hebben gekocht ontvangen het aankoopbedrag terug op hun rekening. Diegenen die kaarten hebben gekocht aan de kassa verzoeken wij vriendelijk een mail te sturen naar kassa@cinebergen.nl onder vermelding van het transactie- en bankrekeningnummer, zodat wij het bedrag kunnen terugstorten.

Update 14 december 2021
Onderstaande maatregelen (update 26 november 2021) blijven tot in ieder geval 15 januari 2022 van kracht.

Update 26 november 2021
De maatregelen van 26 november gelden vanaf zondag 28 november en zijn in ieder geval 3 weken van kracht.

Bioscopen en filmtheaters mogen openblijven. Wel gelden er aangepaste maatregelen:

 • Onze deuren sluiten om 17:00 uur. Alle voorstellingen vanaf dit tijdstip gaan dus niet door;
 • binnen is een mondkapje tijdens het lopen verplicht. Eenmaal plaatsgenomen op een stoel mag het mondkapje af;
 • de 1,5 meter afstand is verplicht voor iedereen ouder dan 18 jaar tenzij er sprake is van ‘huisgenoten’ (wonend op één adres). Met inachtneming van de 1,5 meter zijn, volgens een vaste indeling, 34 zitplaatsen beschikbaar. Plaatsing in de zaal op aanwijzing van de zaalmedewerker;
 • een vaste zitplaats is verplicht.

Bezoekers die online kaarten hebben gekocht voor voorstellingen die niet door kunnen gaan, ontvangen het aankoopbedrag terug op hun rekening. Diegenen die kaarten hebben gekocht aan de kassa verzoeken wij vriendelijk een mail te sturen naar kassa@cinebergen.nl onder vermelding van het transactie- en bankrekeningnummer, zodat wij het bedrag kunnen terugstorten.

Verder geldt nog altijd:
– Het tonen van een coronatoegangsbewijs is nog steeds verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Ook geldt dat het id-bewijs moet worden gecontroleerd.
– Blijf thuis bij gezondheidsklachten (hoesten, loopneus, keelpijn, koorts). Heb je die klachten gehad, dan dien je 2 weken vrij te zijn van deze verschijnselen.

Download de CoronaCheck-app op je telefoon en zorg dat je de QR-code kan laten zien bij binnenkomst. Of print je coronatoegangsbewijs uit via www.coronacheck.nl. Houd tevens je toegangskaartje bij de hand.
Een zelftest geldt NIET als een alternatief voor een officiële coronatest. Uitsluitend coronatests die zijn uitgevoerd op erkende testlocaties zijn geldig als bewijs voor de coronapas en worden ook als zodanig door de coronacheck scanner herkend.

Zaalindeling
I.v.m. de vaste indeling in de zaal is uitsluitend een enkele (1 persoon) of een dubbele (2-personen) kaart beschikbaar. Zie hieronder het overzicht. Je zit hiermee of alleen of met z’n 2-en naast elkaar. Ben je met meer, dan zit je helaas automatisch deels uit elkaar. Alleen op deze manier kunnen wij aan het protocol van 1,5 meter voldoen.

Kaartsoorten 

1 zitplaats 
Enkele plaats (Standaard) € 10,00
Enkele plaats (Vriend/ Vriend+) €   9,00
Enkele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) €   7,00
Dubbele zitplaatsen 
Dubbele plaats (Standaard) € 20,00
Dubbele plaats (Vriend + Standaard) € 19,00
Dubbele plaats (Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten + Standaard) € 17,00
Dubbele plaats (2x Vriend+) € 18,00
Dubbele plaats (Vriend(+) + Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 16,00
Dubbele plaats (2x Jeugd t/m 18 jaar/ Studenten) € 14,00

 

Update 12 november 2021
De maatregelen van 12 november gelden vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur en zijn van kracht t/m 3 december 2021.

De bioscopen en filmtheaters mogen open blijven. Wel gelden er aangescherpte maatregelen:

 • Zo is het tonen van een coronatoegangsbewijs nog steeds verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Ook geldt dat het id-bewijs moet worden gecontroleerd.
 • Mondkapjes zijn niet verplicht in publieke locaties binnen waar het coronatoegangsbewijs wordt gebruikt.
 • Ook de 1,5 meter is niet verplicht in publieke locaties binnen waar het coronatoegangsbewijs wordt gebruikt.
 • Voor ons theatercafé gelden de regels voor horeca, d.w.z. dat we vanaf 20.00 uur gesloten zijn.

Download de CoronaCheck-app op je telefoon en zorg dat je de QR-code kan laten zien bij binnenkomst. Of print je coronatoegangsbewijs uit via www.coronacheck.nl. Houd tevens je toegangskaartje bij de hand.
Een zelftest geldt NIET als een alternatief voor een officiële coronatest. Uitsluitend coronatests die zijn uitgevoerd op erkende testlocaties zijn geldig als bewijs voor de coronapas en worden ook als zodanig door de coronacheck scanner herkend. Vooralsnog hoeft een niet-gevaccineerde, die zich wil laten testen, hiervoor geen eigen bijdrage te betalen.

 

Update 17 september 2021 – Coronatoegangsbewijs per 25 september
Ook wij kunnen er niet omheen: vanaf 25 september moeten wij onze bezoekers vragen om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. De nieuwe regelgeving verplicht het ons. Wat dit precies betekent voor je bezoek aan Filmtheater Cinebergen, lees je hieronder.

We vragen graag je begrip voor onze medewerkers (vrijwilligers) die deze regelgeving moeten naleven. Kom niet te laat naar de voorstelling, het zal (zeker in het begin) voor zowel jullie als onze medewerkers misschien iets langer duren om handigheid te krijgen in de nieuwe situatie.
We mogen vanaf 25 september weer helemaal open. Dit betekent dat je in de zaal weer kunt gaan zitten waar je wilt. De nieuwe regelgeving betekent ook dat de voorstellingen minder snel zullen zijn uitverkocht!

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor je bezoek aan ons filmtheater?
Bij binnenkomst checken wij het volgende: je coronatoegangsbewijs, je identiteitsbewijs en indien van toepassing je toegangskaartje.

Via de CoronaCheck-app controleren wij of je aan een van de volgende voorwaarden voldoet:

 • je hebt een recente negatieve uitslag (een testbewijs is tot 24 uur geldig vanaf moment van testen)
 • je hebt een bewijs dat je volledig gevaccineerd bent
 • je hebt een herstelbewijs, dus hebt de afgelopen 6 maanden corona gehad

Wij zien niet welke van de bovenstaande bewijzen je hebt, dat blijft privé.
Deze check geldt voor een ieder van 13 jaar en ouder.

Download de CoronaCheck-app op je telefoon en zorg dat je de QR-code kan laten zien bij binnenkomst. Of print je coronatoegangsbewijs uit via www.coronacheck.nl.

Een zelftest geldt NIET als een alternatief voor een officiële coronatest. Uitsluitend coronatests die zijn uitgevoerd op erkende testlocaties zijn geldig als bewijs voor de coronapas en worden ook als zodanig door de coronacheck scanner herkend. Vooralsnog hoeft een niet-gevaccineerde, die zich wil laten testen, hiervoor geen eigen bijdrage te betalen.

Lees meer